dassen maken

Hallo iedereen,

Zoals jullie weten bestaat het scouts uniform onder meer ook uit een das. Deze dassen moeten wij zelf naaien. Andrea (mama van Lore) heeft dit werk vorig jaar op zich genomen. Dit vergt enorm veel werk onder andere het snijden van de stof neemt veel tijd in beslag. Daarom doen we een oproep naar bereidwillige ouders of grootouders die bij dit knippen zouden willen helpen. Als ze dit alleen moet doen kruipt hier heel veel tijd in terwijl als we met enkelen er 1a 2 uur aanwerken dit al gedaan is. Geïnteresseerden kunnen een mailtje sturen naar leeuwerik@defeniks.com en dan kunnen we samen afspreken om dit eens op een avond te doen.

vriendelijke groeten

Leeuwerik

 

 

One Response so far.

  1. Jessika L'Ecluse zegt:

    dag leeuwerik,
    als het dat maar is … beetje knippen. dan mag je me gerust op je lijstje zetten.
    groet, jessika (mama van julans)
    0495741299

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *