zwemmen 9/11 ouders gezocht om te voeren!

Dag ouders,

Binnen 2 weken (zaterdag 9 november) gaan we met de hele eenheid opnieuw zwemmen. Hiervoor zoeken we zoals jaarlijks opnieuw enkele ouders die het zien zitten om ons te voeren en terug af te halen aan het zwembad. Wanneer we te weinig vrijwilligers hebben kunnen we spijtig genoeg niet vertrekken. Ouders die het zien zitten kom gewoon bij het begin van de vergadering bij enkele leiding en we leggen de verdeling van de kinderen dan wel uit. We rijden met al de auto’s in blok naar het zwembad dus jullie moeten geen schrik hebben als jullie de baan niet weten.

De vergadering start die dag om 13.45 zodanig dat we zeker tegen 14u kunnen vertrekken!

scoutsgroeten

leeuwerik

One Response so far.

  1. Ingrid Forret zegt:

    Ik (mama van Hannah van daele) kan zaterdag wel rijden. Stefania (mama van Erika, emma, lucca) zal voeren nr zwembad, en ikzelf kan terugbrengen.
    Ik kan 4 kinderen meenemen in de auto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *