Verloren voorwerpen en knuffel
Verloren voorwerpen en knuffel

Verloren voorwerpen en knuffel

Dag iedereen,

Eerst en vooral willen wij iedereen bedanken voor het leuke kamp!!!!!!

Zoals elk jaar zijn er enkele verloren voorwerpen. Deze liggen in ons lokaal dus neem volgende week zeker eens een kijkje. Wil iedereen ook goed kijken of er soms kledingstukken of een knuffel van iemand anders in de rugzak te vinden is. Zo is het knuffelkonijn van Lucas (bever) verloren en deze zou hij ZEER graag terug hebben. Mocht je de knuffel of andere kledingstukken van andere kinderen tegenkomen laat dit dan zeker weten met een bericht, een telefoontje of volgende week op de vergadering.

Groeten
De leiding

2 Reacties

  1. Els

    Wij hebben een zwarte decathlon fleece (maat XS + op rechterschouder staat in het lichtblauwe letters quecha) in onze bagage gevonden. Simon (welpen) of Ruben (bevers) zal hem meebrengen volgende week.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *