De Feniks werft aan!

Beste ouders en leden,

We mogen zeker niet klagen over ons ledenaantal de laatste jaren. Iedereen wordt eveneens ook bedankt voor het vertrouwen in ons relatief jonge leidingsteam. Natuurlijk mag het aantal leden blijven stijgen. Mogen we jullie daarom vragen om vriendjes, familie… warm te maken voor het scoutsgebeuren in Zwalm? Wij hebben opnieuw flyers in ons bezit en delen die graag uit. Wenst u er enkelen om aan kennissen te geven of op een openbare plek te verspreiden, contacteer ons dan!

Als alles goed zit, mogen we op 6 september ook een nieuwe leiding (naast Kenga die overkomt van de seniors) aan ons team toevoegen (de dames zullen blij zijn dat hun aandeel versterkt wordt binnen de leiding). Toch zitten we nog steeds niet in een luxe-situatie qua leidingsaantal. Dus dezelfde oproep, kent u jongeren (6de middelbaar/17 jaar) die geïnteresseerd zouden zijn, verwijs ze door naar mij.

In naam van het voltallige Feniks-team, schud ik u graag de linkerhand en tot op 6 september!

Onbedachtzame Kwikstaart
Dries Merchiers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *