Kalender 1ste semester

Beste JVG’S en ouders,

Met trots presenteren wij ons programma van het 1 ste semester van dit nieuwe scoutsjaar. Deze is terug te vinden via tabblad “Kalender” en daar vinden jullie jullie activiteiten bij de donkerblauwe kleur. Als je klikt op een activiteit krijg je een uitleg van de activiteit en indien van toepassing zal er ook bijstaan wat je die dag moet meenemen. Op deze kalender vind je de activiteiten van elke tak. Indien je verwarring wilt voorkomen is het het best dat jullie nadat jullie de kalender geopend hebben links bovenaan op “CALENDAR” klikken en daar JVG’s en EENHEID aanvinken zo zien jullie enkel de activiteiten van de JVG’s en de eenheidsactiviteiten zoals het scoutsweekend en zijn jullie zeker dat je niet per ongeluk naar een activiteit van een andere tak aan het kijken bent.
Mogelijke aanpassingen van activiteiten laten we genoeg op voorhand weten.
Indien verdere vragen moeten jullie niet bang zijn om ons aan te spreken tijdens de zaterdagactiviteiten of ons te contacteren via de gegevens die jullie op onze site vinden bij tabblad “leiding” -> “JVG’S”

Een stevige Linker handdruk
jullie zeer enthousiaste leiding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *