Feniks Festival!
Feniks Festival!

Feniks Festival!

Beste ouders, leden en sympathisanten

Zaterdag 1 oktober is het zover! De feniks organiseert ons eigen Feniks festival dat doorgaat op het grasplein naast het café De Giraf. Er is een heerlijke BBQ met optredens van goede gezellige bandjes.
Kaarten kunnen nog besteld worden: voor de BBQ en festival nog tot maandag 26 september, voor het festival alleen kunnen erna ook nog kaarten gekocht worden!
Een niet te missen evenement voor jong en oud!

Mogen wij u vragen om zelf ook nog zoveel mogelijk kaarten te verkopen bij familie, vrienden en buren? Kaarten kunnen verkregen worden bij leiding en bij de VZW. Als u niet meer aan kaarten geraakt kan u ook gewoon een mail sturen met de juiste aantal personen. Wie kaarten verkocht heeft en ze niet meer op tijd aan de leiding kan geven, gelieve dan ook een mail te sturen met de exacte hoeveelheden (aantal volwassenen/kinderen) en wat precies (enkel festival of festival en BBQ).

Bedankt en hopelijk tot dan!

Voor wie op facebook zit: https://www.facebook.com/events/1724080694520026/

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *