Facebook

155e Fos De Feniks - Scouts Zwalm
155e Fos De Feniks - Scouts Zwalm2 days ago
Oktober is volop bezig, november staat voor de deur. De bomen beginnen massaal hun bladeren te verliezen, de dagen worden alsmaar korter en de tijd van het gezellig voor het haardvuur zitten is aangebroken. Maar bij een echte Fenikser gaat er ook een belletje rinkelen : het herfstweekend staat namelijk voor de deur! 😎âšŊ🏉🎨🎤🎲

Dit jaar trekken we er met de jongste takken op uit naar de lokalen van Chiro Sleidinge in Evergem! De oudere takken gaan dan weer de buurt onveilig maken in de lokalen van Chiro Sint-Bartel, in Geraardsbergen.

Inschrijven kan vanaf nu op https://defeniks.com/?page_id=4270. Op onze website vindt u ook de kampbrief die alle nodige informatie over het weekend bevat.

HOPELIJK ALLEMAAL TOT DAN! 👋👋👋
155e Fos De Feniks - Scouts Zwalm
155e Fos De Feniks - Scouts Zwalm1 week ago
Ook dit jaar nemen wij deel aan de Dag van de Trage Weg op zondag 21 oktober 2018. Op deze dag wordt er in Roborst een wandelevenement georganiseerd waar onze oudste takken zullen bij helpen.🍃🍂🍁☀ī¸ De jongste takken doen op die dag hun activiteit op verplaatsing. Ook ouders zijn zeker welkom op dit gezellige evenement! Lees er alles over in onze brief!

https://defeniks.com/wp-content/uploads/2018/10/Brief.pdf
155e Fos De Feniks - Scouts Zwalm
155e Fos De Feniks - Scouts Zwalm heeft het bericht van Samenwerkingsvereniging Chiro en Scouts Zwalm gedeeld.1 week ago
Wil jij een steen bijdragen aan het nieuwbouwproject van chiro en scouts Zwalm (letterlijk dan)?
Top, want we zoeken nog steeds mensen die ÊÊn of meerdere dagen zouden kunnen komen helpen bij de afwerking van ons gebouw.
Je moet geen professioneel zijn en ÊÊn zaterdag (zelfs voor- of namiddag) maakt al een wereld van verschil!
Alle informatie vind je op www.chiroscoutszwalm.be
Vele handen maken licht werk 🤗
155e Fos De Feniks - Scouts Zwalm
155e Fos De Feniks - Scouts Zwalm heeft 6 nieuwe foto's toegevoegd — geamuseerd.1 week ago
Scouts is af en toe eens goed vuil worden en hier konden onze bevers afgelopen zaterdag zeker over meespreken! 🤩đŸ’Ĩ
155e Fos De Feniks - Scouts Zwalm
155e Fos De Feniks - Scouts Zwalm heeft het bericht van Samenwerkingsvereniging Chiro en Scouts Zwalm gedeeld — trots.2 weeks ago
Spaaaaaannnnneeeeennnndddd 😱đŸ˜ŦđŸ˜ŦđŸ˜ŦđŸ˜Ŧ
155e Fos De Feniks - Scouts Zwalm
155e Fos De Feniks - Scouts Zwalm heeft de video van FOS Open Scouting gedeeld.2 weeks ago
Ook FOS Open Scouting heeft gemerkt dat de Feniks wat kent van aftermovies! Spotten jullie alle fragmenten die gebruikt zijn in hun filmpje van de eenheidskampen van alle FOS-eenheden?

Uiteraard mogen jullie ook gewoon genieten van het volledige filmpje, dat toont dat ook andere eenheden zalige zomerkampen hebben en dat FOS Open Scouting een jeugdbeweging is om trots op te zijn!!!
155e Fos De Feniks - Scouts Zwalm
FOS Open Scouting
De enige echte aftermovie eenheidskampen 2018! Montage door Jeroen Dierickx