Zomerkamp 2021

Hier vind je alle informatie m.b.t. tot het komende zomerkamp te Houffalize!


Bekijk hier het kampboekje:

Kampboekje bekijken

Ga naar ons ledenadministratieplatform “Keeo” voor de medische gegevens aan te vullen en voor in te schrijven voor het kamp:

Inschrijven via Keeo

Ik ga akkoord met de basismaatregelen i.v.m. COVID-19:

VOORAFGAAND AAN KAMP
Wie ziek is kan niet deelnemen.
Wie COVID-19 had moet minimaal 7 dagen na diagnose rekenen alvorens terug deel te nemen aan het kamp en bij terugkeer ook reeds 3 dagen symptoomvrij zijn.
Wie ziek was (geen COVID-19) voor de activiteit of het kamp moet 3 dagen voorafgaand aan deelname symptoomvrij zijn.
Wie een besmet persoon binnen de eigen gezinsbubbel/primaire bubbel heeft (ouder, broer, zus…) moet getest worden en moet de termijn voor thuisisolatie respecteren vanaf het laatste contact met de coronapatiënt en kan dan niet deelnemen aan het kamp.
Behoort je kind tot een risicogroep (zie hier)? Dan mag die meedoen aan de activiteit of het kamp als hij toestemming heeft van de ouders, voogd (bij chronische ziektes onder controle door medicatie) of mits toestemming van de huisarts.
TIJDENS HET KAMP
Gegevens bijhouden is verplicht i.v.m. contact tracing. Er is een duidelijke aanwezigheidslijst en contactlogboek per bubbel.
Elke zieke deelnemer, ongeacht deze COVID-19 symptomen vertoont of niet, zal naar huis moeten. De ouders wordt gevraagd om de huisarts te raadplegen en ons op de hoogte te houden.
Een deelnemer waarbij een vermoeden van COVID-19 bestaat, wordt onmiddellijk in quarantaine geplaatst op het terrein zelf. De ouders halen in dat geval het kind zo snel mogelijk op en raadplegen binnen de 24u een huisarts, zodat een test kan worden afgenomen. In de tussentijd blijft de volledige bubbel in “lockdown”.
Blijkt deze test negatief, dan gaat de werking gewoon door.
Blijkt deze test positief, dan gaat de volledige bubbel waarin de besmette deelnemer zat naar huis. In dat geval laten deze allemaal een test afnemen en start de vastgelegde termijn voor thuisisolatie.
NA HET KAMP
Indien een deelnemer na het kamp besmet blijkt te zijn met COVID-19, dan worden jullie gecontacteerd door tracers. Deze zullen op basis van onze contactlogboeken kijken welke verdere maatregelen dienen getroffen te worden. Het is in dat geval dus zeker mogelijk dat een deelnemer na het kamp alsnog in isolatie moet.