paaskamp
paaskamp

paaskamp

Hallo,

Het paaskamp komt alsmaar dichter bij en eigenlijk moest iedereen ten laatste gisteren (zaterdag 30/3) zowel de medische fiche hebben afgegeven als betaald hebben. Ik merk vandaag spijtig genoeg dat er van velen nog maar 1 van de 2 zaken in orde is of zelfs nog niets in orde is! Wij moeten ten laatste komende dinsdag 2/4 alle personen doorgeven voor het verblijf. Voor degene die dit nog vergeten zijn om te doen stuur mij aub dringend een mailtje (leeuwerik@defeniks.com) met de namen van de kinderen die nog mee zouden gaan. Maandagavond ten laatste! Vergeet ook niet de medische fiche bij mij in de bus (Sylvain Van De Veldestraat 36, 9630 Zwalm) te steken en schrijf meteen ook het deelnamebedrag over.

Het bestandje met de medische fiche en info over het kamp vind je nog altijd terug op de hoofdpagina van de site maar je moet wel wat naar beneden scrollen.

Ik vind het spijtig dat we telkens als er een kamp is en we een uiterste datum voor inschrijving doorgeven, toch nog vele ouders dit niet respecteren. Hierdoor maakt het ons extra moeilijk om het kamp vlot te plannen. Hopelijk kunnen jullie hiermee rekening houden in de toekomst.

Tot op kamp, de leiding heeft er al veel zin in!

Leeuwerik

ps: vergeet zeker niet elk kind een matrasovertrek mee te geven!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *