155ste FOS De Feniks Zwalm
UiTPAS

UiTPAS

De UiTPAS, als uitbreiding van ons Solidariteit Op Maat systeem (SOM), hebben we sinds kort ook via de gemeente een extra tegemoetkomingsmiddel. Wat verandert er voor jou? Vanaf volgend jaar zal je ook als lid van De Feniks gebruik kunnen maken van de voordelen van de UiTPAS.

Zo krijg je met kansentarief een korting van 80% op lidgelden en kampgelden. De rest van de kosten wordt dan verdeeld onder de scouts en de gemeente. Hierin zit dan ook meteen het verschil met ons bestaande SOM tarief. Zodra het systeem op poten staat (tegen de inschrijvingen van het nieuwe scoutsjaar) zal de gemeente ons dus steunen bij het streven naar een inclusievere jeugdwerking.

Ook willen we benadrukken dat niet enkel nieuwe leden hiervoor in aanmerking komen. Iedereen die in aanmerking komt voor het kansentarief kan aanspraak maken op deze verlichting. Leden zonder kansentarief kunnen ook gebruik maken van de UiTPAS en kunnen zo punten verzamelen die vervolgens voor andere vrijetijdsbestedingen ingezet kunnen worden als korting/betaalmiddel.

Hoe we dit concreet gaan integreren in onze online inschrijvingstool zijn we nog aan het bekijken met de gemeente. Wanneer we dit op orde hebben zal u die info hier kunnen vinden. Moest u nog met vragen zitten, kan u steeds bij ons terecht na de activiteiten of op ael@defeniks.com.

Ten slotte geven we graag ook nog twee pagina’s mee waar extra informatie te vinden valt: de website van UiTPAS en een infopagina van de FOS.